SvanKeulen-9079wwwIk heb een brede interesse, ben heel veelzijdig en ‘duik’ graag ergens in. Ik wil snel tot de kern van de zaak komen en zelf word ik er blij van als ik jou daardoor zie groeien. Dat is de reden geweest om S.O.S. op te zetten. Andere ondernemers ondersteunen en (verder) op weg helpen in een succesvolle bedrijfsvoering.

In mijn overtuiging kun je als ondernemer niet overal tegelijk zijn. Het is beter om je te focussen op jouw talent en op het werk dat jou blij maakt en waar jij van ‘groeit’. Het is mijn passie om dat voor jou mogelijk te maken.

Ik ben: Praktisch, Flexibel, Integer, Loyaal

Mijn werkervaring:

  • Eigenaar van drukkerij
  • Traffic manager bij drukkerij
  • Hoofd Klantenservice
  • Office Manager
  • Directie Secretaresse

 

Over het logo

Het symbool van de eeuwige knoop heb ik gekozen als logo voor SOS. Ik vind dit een mooi beeld: het is een teken van voorspoed, een lang leven en eindeloze wijsheid. Een patroon zonder begin en einde, zonder onderbreking dat zowel rust als beweging uitstraalt. Een eindeloze aaneenschakeling van oorzaak en gevolg en dus continuïteit. Ook geeft het weer dat alles in het leven met elkaar verbonden is, het benadrukt de onderlinge afhankelijkheid van alles.

soslogo-9124wwwIntuïtief heb ik gekozen voor de kleur paars, de balans tussen stimulerend rood en het kalmerend blauw.

Ook een kleur met associaties van waardigheid, wijsheid, rijkdom, ingetogenheid, onafhankelijkheid, kwaliteit, authenticiteit, mystiek/spiritualiteit en creativiteit.

 

Ik ben ook benieuwd naar jou dus stuur me gerust een bericht of LinkedIn verzoek om kennis te maken.