Stap 1: S.O.S. contact

SOS typeJe neemt contact op met mij en we maken een eerste (kosteloze) afspraak ter kennismaking. Na formulering van de opdracht ga ik aan de slag om je zoveel mogelijk op maat te ondersteunen. Dit kan op jouw locatie of ‘op afstand’. Afhankelijk van de opdracht zal vervolgens het contact vaak digitaal zijn (e-mail, sms, what’s app, skype, evernote) maar steeds 1-op-1.

 

Stap 2: S.O.S. reddingsoefening

Net zoals een brandoefening is dit een ‘test’ om te kijken waar jij of waarin jouw onderneming ‘verzuipt’.
Wat kan ik dan voor je doen? Bijvoorbeeld:

a. Scan huisstijl, hoe kom je over?
b. Scan marketing, offline/online?
c. Scan administratie: logische opzet/ordening/ archivering. Hoe sta je ervoor?
d. Scan contracten/verzekeringen. Heb je overzicht van je verplichtingen?
e. Scan klanten(bestand). De basis voor je marketing op orde?

Tijdens deze afspraak (van ongeveer 2 uur) lopen we de onderwerpen door die jij belangrijk vindt en inventariseer ik de actuele situatie. Daarna ontvang je van mij een kort en overzichtelijk rapport met tips en waar mogelijk tools. En advies over wat ik direct bij jou praktisch kan doen om je verder te helpen.
De kosten voor deze oefening zijn: 50,- euro.

 

Stap 3: S.O.S. reddingsactie

Naar aanleiding van ons eerste kosteloze gesprek of de inventarisatie tijdens de ‘reddingsoefening’ bepaal je de prioriteiten en doelen van je projecten. De ‘reddingsactie’ wordt ingezet waarbij de uren flexibel inzetbaar zijn voor diverse werkzaamheden zoals administratie of een project.
Dit kan in de vorm van een strippenkaart van 20 uur. Dit kan ook voor een vast afgesproken aantal uur (of vast bedrag) of voor een aantal uur per periode. Alles is bespreekbaar. Je ontvangt een factuur voor de afgesproken werkzaamheden danwel bestede uren volgens de opdracht.

Neem nu contact met mij op voor een kennismaking of eerste reddingsoefening.